Om oss

Vår historie

Med inspirasjon fra mellomeuropeisk arkitektur og ønske om å skape noe nytt på det norske boligmarkedet, ble det første Tyrolerhuset tegnet og bygget i 1974. Tyrolerhuset vakte stor interesse da det ble lansert.

Tyrolerhus leverer i dag mer enn de tradisjonelle Tyrolerhusene. Våre Jotunheim-hus er de mest populære og viderefører vår særegenhet i de flotte pyramidetakene. 

Fordelen med å velge et hus fra oss:

  • Du får et moderne, stilfullt eller særegent hus som ikke alle andre har, enten du velger husmodeller fra Tyrolerhus, Kvadratrium eller Trend serien. 
  • Vi er forøvrig den eneste i Norge som leverer Tyrolerhus. Se våre moderne varianter!  
  • Du får en enklere og mer effektiv byggeprosess ved bruk av vårt byggesett, samt mulighet for å gjøre en del egeninnsats.
  • Du får skreddersøm av din bolig. Vi justerer tegninger på den husmodellen du velger og utformer denne spesielt for deg og din familie.

Vi legger vekt på funksjonelle løsninger og har høy kvalitet på materialer, innredninger og konstruksjoner.

Vår byggesettleveranse omfatter tegninger, søknadsprosess og leveranse av ferdig prefabrikerte materialer på byggeplass.

Vi har valgt Steinbukken som symbol for styrke og kvalitet. Som en del av leveransen av de tradisjonelle Tyrolerhusene, blir Steinbukken-symbolet levert i smijern. Denne plasseres som regel ved inngangspartiet.